© Centrum voor Duurzaam Renoveren - by Ariver.Marketing

ONS TEAM

Arjen Mol

Dagelijkse leiding

Ervaren projectleider bouw/vastgoed. Opgegroeid in de nieuwbouw sinds 2008 actief in de renovatie/onderhoudstak. Focus ligt nu op nieuwe ontwikkelingen : energiebesparing in vastgoed, andere samenwerkingsvormen (in bijvoorbeeld consortium), initiatieven omzetten in realisatie. Proffesioneel, gedreven, zeer hoog serviceniveau naar klanten (huurder/eigenaar en opdrachtgever), gewoon je werk goed doen. Afspraak is afspraak. Teamspeler.

Dieter Dettling

Energie Renovatie Deskundige

Een bijzonder gezond en comfortabel binnenklimaat én duurzaamheid in een brede maar letterlijke zin, staan voor mij centraal. Kortom: een maximaal gezond/comfortabel woonklimaat gecombineerd met een minimale footprint. Mijn visie: Mooie architectuur met respect voor de historie, mens en natuur.

Yvonne Feuerhahn

Energie Renovatie Deskundige

Ik ben gespecialiseerd in het opzetten en doorvoeren van campagnes en communicatie met particuliere huiseigenaren met woningen van voor 1985. De energieambassade is ambassadeur, adviseur en architect op het gebied van verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Bernard Faber

Communicatie

Editing and photography. Specializing in architecture and sustainable development including organic agriculture.

Albert van der Heide

Marketing

Al sinds 19Ilse actief in (online) marketing. Gek op mijn vrouw, mijn zoons en ik hou ook ontzettend veel van schrijven en spreken. Blij word ik van het doorontwikkelen en praktisch maken van creatieve ideeën. Ik denk snel en altijd in oplossingen!

Herman Schotman

Voortrekker en projectadviseur

Herman is eigenaar van ProjectAtelier119, een adviesbureau voor duurzame ontwikkeling. Gespecialiseerd in: het ontwikkelen en uitvoeren van methoden voor (burger)participatie projectleiding en interimmanagement het coachen van personen en teams

Peter van der Mark

Energie Renovatie Deskundige

Als Energie Prestatie Adviseur breng je de gebruikte isolatie en technische installaties van een woning in kaart. Daarmee ken je de woning het zogenaamde energielabel (A t/mG) toe. Daarnaast kan een maatwerkadvies opgesteld worden. Dit is een rapport met energiebesparende maatregelen.