© Centrum voor Duurzaam Renoveren - by Ariver.Marketing

Regionaal belevingscentrum Energiebesparen!

Ervaren

Neem een kijkje bij het CDR en ervaar alle mogelijkheden van het besparen op uw energiekosten. U kunt met uw eigen ogen zien wat de bespaarmogelijkheden zijn in uw eigen woning.

Beleven

Bij het CDR kunt u een kijken, voelen, proeven aan materialen en mogelijkheden op het gebied van energie besparen. Beleef hoe het is als uw woning en A+ label heeft en zie de kansen om te besparen.

Kennis

De medewerkers van het CDR kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden om te besparen. Wij weten of uw huis geschikt is voor zonnepanelen en waar deze optimaal benut worden. Wij weten wat u kunt gaan besparen en op welke manier u dat het beste kunt doen.

Advies

Wij geven u een persoonlijk advies wat volledig is afgesteld op uw woning. Zo kunt u optimaal besparen en weet u waar uw woning aan toe is. U zult precies weten wat de kosten zijn en wanneer u het geïnvesteerde geld heeft terugverdient.

Raab's Renovatiehuis

Centraal in het Centrum voor duurzaam renoveren staat Raab's Renovatiehuis. Hier kunt u zien wat er in uw woning aan energie en geld valt te besparen. Een gemiddeld Nederlands huishouden geeft in 20 jaar ruim 36 duizend euro uit aan energie (variabel deel van de energierekening)! Wilt u uitrekenen hoeveel energie of geld u kunt besparen in uw woning? Maar u weet niet hoe? Doe dan de gratis test in Raab's Renovatiehuis!

Informatie en themadagen

Regelmatig organiseren we in het Cenbtrum voor Duurzaam Renoveren een themadag. Voor diverse doelgroepen, diensten en producten.
Kijk bij de agenda voor de actuele planning.